For gjester

Kart over området

Hagebyen 1 omfatter Regattaveien 1 – 111

Klikk på bilde for å se husnr. bedre
Skjermbilde 2015-02-02 kl. 14.11.39

Bildet er hentet fra http://kart.finn.no

Gjesteparkering

Gjesteparkering skal kun skje på oppmerkede plasser. Følg instruksjoner på skilt ved parkeringsplassen, og ved betalingsautomat i parkeringskjeller.

Det finnes to måter å betale for parkering i Hagebyen1. Ved betalingsautomat i kjeller, eller via easypark-app.

I Easypark må man velge riktig anlegg, Hagebyen 1 (4225), og prisen er den samme for 5 timer for 29 kr, før den øker opp til 57,50 for 24 timer. Husk å velge 5 timer, slik at man får mest parkeringstid for samme takst.

På automaten i kjelleren kan man hente p-lapp for 15 minutter kostnadsfri parkering. Ellers kan man betale med mynt på automaten. På automaten koster det 25 kr for 5 timer, og 50 kr for 24 timer. Taksten er den samme, men et gebyr påløper ved bruk av easypark.

Prisene kan endres ifm avgiftsjusteringer. Se takst i app og på automat.

Kollektivtransport

Man kan lett nå Hagebyen 1 med kollektiv transport. Buss 31 til Fornebu/Snarøya stopper begge på IT Fornebu som er nærmeste bussholdeplass. I rushtiden går også bussene 24, 28, 36E i tillegg til busser mot 707 Asker og 733 Bekkestua.

Nærmiljøet

Hagebyen 1 ligger rett ved siden av kjøpesenteret Fornebu S og i umiddelbar nærhet til Nansenparken, Storøyodden badeplass, Sjøflyhavna og Odonata.

En kommentar om “For gjester

Det er stengt for kommentarer.