Info fra styret

Våren er i anmarsj og det kommer en god del spørsmål fra beboere når det blir vårfeing. Agaia har meldt at de starter på Fornebu den 4. April. Nøyaktig hvilken dato de kommer til Hagebyen vil vi bli informert om. Da legger vi ut informasjon.

Byggevirksomheten rundt oss på Fornebu påvirker oss på mange måter, både på godt og vondt. Spesielt er det mye støv som er en stor belastning. Det ser vi i garasjen vår blant annet, Vi har fått avtalt et dialogmøte med OBOS neste uke for å se hva de kan bidra med for sameiet vårt. Håper på et positivt svar. Vi gir dere en oppdatering i etterkant av møte. Vi har ikke lykkes i få avtalt møte med Fornebubanen enda, men det skal vi etter planen få gjennomført med samme agenda som nevnt over.

Garasjevask er planlagt i starten av Mai, info kommer.

Mvh Styret.