INNBRUDD!!!

Hei alle sammen.

Oppdatering:

Alle dører det var noe feil med skal være utbedret. Dette ble utført mandag. Det er viktig at beskjeder om dører med ev. feil kun sendes til styret/vaktmester. Våre ubudne gjester kan følge med på hjemmesiden/facebook. Det er også meget viktig at man ikke fikler med dørpumper, legger sperrer man glemmer å fjerne. Dette hender og går stort sett bra. Sett i lys av siste ukers hendelser så får vi alle passe på litt ekstra.

I løpet at den siste uken har det skjedd 4 stk. innbrudd i Hagebyen 1. Senest 2 stk. i løpet av gårsdagen.

Vi har 2 av episodene på video og i dialog med politiet. Vi ser at tyvene følger etter biler inn i garasjen (Hvit varebil med firmalogo) Det er derfor ekstremt viktig at vi alle nå ikke slipper inn biler bak på vei inn/ut av garasjeanlegget. Vi må også påse at dører til garasjen lukkes. Ikke stol på dørpumper.

De som forsyner seg er ekstremt frekke så her må vi passe på.

Mvh
Styret