Altibox – Ny avtale med innhold

Alle beboere i Hagebyen 1.

Grunnet leveranseproblem har vi ikke fått inn ny dekoder fra Altibox før nå.

Ny dekoder utleveres i gjesteparkeringsplassen, ved vaktmesterboden. Alle beboere må hente ut ny dekoder, og ny dekoder vil fungere fra og med 1 desember i år.

Den gamle dekoderen må leveres tilbake ETTER den nye dekoderen er installert, og når dere ser at den fungerer. Gammel dekoder, inkl strømforsyning, leveres tilbake til merket sted ved vaktmesterboden. Vi gjør dette for at Altibox skal kunne gjenbruke disse. Lever gjerne fjernkontroll også.

De beboere som opplever dårlig trådløs dekning, kan også hente ut en Wifi+ samtidig. Det er uansett kun en Wifi+ per husstand, så dersom en ønsker flere Wifi+ må dette kjøpes gjennom Altibox. De som har kjøpt egne rutere som de er fornøyde med trenger derfor ikke hente ut Wifi+.

Styret vil sitte i vaktmesterboden og dele ut dekodere følgende tidspunkt:

Tirsdag 28 nov kl 20:00 til 21:00 (Bjørn)

Onsdag 29 nov kl 19:15 til 20:15 (Espen)

Torsdag 30 nov 20:00 til 21:00 (Fredrik)

Fredag 1 des kl 19:15 til 20:15 (Espen og Bjørn)

Altibox sitt kundesenter (Viken Fiber) kontaktes dersom man får problemer. Trenger beboere hjelp med oppkobling oppfordrer styret til å spørre naboen, eller benytte Nabohjelpen. Håper beboere som får dette til eventuelt kan hjelpe andre.

Styret