SISTE PÅMINNELSE OM MERKING AV SYKLER/ STICKERS ON BIKES

Da skal alle ha fått merkelapper til sykler. De som enda ikke har mottatt finner nå merkelapper hengende på oppslagstavler i blokkenes oppganger og ved garasjeinngangene for 2+2 og rekkehusene. Det mangler fortsatt merkelapper på sykler i garasjene. Vi oppfordrer derfor alle å sette merker på syklene i garasjen. Det er viktig at sykler ikke bryter HMS krav, eller at sykler/vogner plasseres slik at de er til hinder for andre. Ved spørsmål, kontakt: crossaak@gmail.com

STICKERS ON BIKES: Missing stickers? There are extras on the billboards around all exits in the blocks of flats and by the garage entrances to the 2+2 buildings and the townhouses. Your cooperation is highly appreciated. Missing stickers, please contact: crossaak@gmail.com

Styret, Hagebyen 1, 30 November 2016.

 

 

En kommentar om “SISTE PÅMINNELSE OM MERKING AV SYKLER/ STICKERS ON BIKES

Det er stengt for kommentarer.