Feilparkerte biler

Styret har mottatt og mottar regelmessig flere klager på feilparkerte biler i sameiet. Dette gjelder biler som parkeres utenfor oppmerkede plasser. Eksempelvis benyttes plassen foran Regattaveien 1, 3, 5 og 7 hyppig både på dag- og kveldstid.

På kvelden er dette spesielt til sjenanse for de som bor i 1 et. Parkeringen fører til motorstøy og lyssjenanse inn på blant annet soverom. Sameiet har vedtatt et gjeldende parkeringsreglement som regulerer dette.

Som følge av dette ser styret det dessverre nødvendig å effektivisere parkeringsreglementet. Fra og med 15 desember vil styret fortløpende bestille borttauing av biler som parkerer utenfor oppmerkede plasser.

Parkering i forbindelse med inn- og utlessing, flytting etc. vil ikke utløse borttauing. Normal bruk vil naturligvis tillates, men ikke parkering for dagen/kvelden.

Styret Hagebyen1

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s