MERKING AV SYKLER I GARASJEN/ STICKERS ON BIKES IN GARAGE

Da  skal alle ha fått  merkelapper til sykler. De som enda ikke har  mottatt finner nå merkelapper hengende på oppslagstavler i blokkenes oppganger og  ved garasjeinngangene for 2+2 og rekkehusene. Det mangler  endel merkelapper på sykler i garasjene. Vi oppfordrer derfor alle å  sette merker på syklene  i garasjen. Det er også viktig at sykler ikke bryter HMS krav, eller at sykler/vogner plasseres slik at de hindrer adgang/sykkelplass for andre.  Ved spørsmål kontakt: crossaak@gmail.com   

STICKERS ON BIKES:  Missing  stickers? There are extras on the billboards around all exits in the blocks of flats and by the garage entrances to the  2+2 buildings and the townhouses. Your cooperation is highly appreciated.

Styret, Hagebyen 1, 23 November 2016.

syklersykler-1