Innsamling til flyktninger

Hei naboer!
 Vi er noen venninner i Hagebyen som driver en liten innsamling i forbindelse med flyktningstrømmen fra Syria til Hellas.  Vi engasjerer oss gjennom en hjelpeorganisasjon som heter «Dråpen i havet» og det er et stort behov for donasjoner og hjelp. 
Flyktningene som ankommer Hellas med båt har reist fra alt de eier og har, og det venter en tur på 7 mil frem til flyktningmottaket.
Vi har fått låne en bod, så vi kan oppbevare litt, men ikke mengder. 
Hvis noen har noe å avse, tar vi i mot med åpne armer! 🙂

Noen av oss reiser til Lesvos i Hellas i uke 40 for å levere det vi får inn, pga baggasjevekt må vi være selektive med det vi tar med- jakker etc kan leveres til de som kommer til kalde Norge, Hellas har god temperatur så prioriterer først  og fremst: bæreseler, bæremeiser, sanitær og førstehjelpsutstyr, smokker, smokkelenker, solhatter til barn og capser til voksne, joggesko i god stand (spesielt til herrer), lommelykter og hodelykter.

På forhånd takk for bidraget!

 
Hilsen Astrid Grotmol
Regattaveien 6. 1.etg på hjørnet nærmest Hagebyen 2.