Utbedring av trådløst nett i Hagebyen 1

images

Installasjon av trådløst nett til Hagebyen 1

Viken Fiber og Veidekke, har over lengre tid jobbet mot en løsning som skal forbedre det trådløse nettet i boligen din. Etter mye testing har vi landet på Airties levert av Eye Networks, og vi er nå klare for installere nytt trådløst nett hos deg.

*Det er kun to og treetasjes boliger som får benytte seg av tilbudet.

Du booker tiden din ved å klikke på linken: www.vikenfiber.no/hagebyenwifi

*Vi ber deg om å registrere ønsket tidspunkt for installasjon innen fredag 11. september!

Vi vil installere samtlige 100 boenheter i uke 38, fra mandag 14. september. Det er satt av 45 minutter til hver installasjon. Vi ber om at du snarest registrerer ønsket tidspunkt på nettsiden over. Bookingen baserer seg på «førstemann til mølla» -prinsippet.

Hvem forholder du deg til etter installasjon?

– Eye Networks vil ta kontakt med deg etter installasjonen for en personlig oppfølging.
– Feil med de nye enhetene meldes til Eye Networks i vanlig kontortid på telefon 22 82 08 80.
– Feil og spørsmål om selve tjenestene meldes til Viken Fiber sitt kundesenter på telefon 02414.
– Utstyret som installeres skal følge boligen.

Ved spørsmål, kontakt Viken Fiber sitt kundesenter på telefon 02414

Årsaken til opplevd dårlig dekning er todelt: etasjeskiller i betong svekker de trådløse signalene og svært mange andre trådløse nett i området påvirker signalene. Dette er utfordringer med trådløse nett, uavhengig av leverandør. Lær mer på www.altibox.no/wifi hvor du også finner en fin filmsnutt som forklarer utfordringen godt.

Vennlig hilsen

Viken Fiber, Eye Networks og PP Norway