Skråning ned mot Snarøyveien

Det er vært noen spørsmål vedr. skråningen som er ned mot Snarøyveien. Her er forklaringen:
Hagebyen 1 har tomtegrense til hekken på nord og sør-siden og cirka til fortauskanten på øst og vest-siden av sameiet. Med andre ord så eier ikke vi tomten utenfor hekken på sør-siden som er mot Fornebu S. Der det er anlagt vanlig gress som klippes med jevne mellomrom antageligvis av Fornebu driftsforening.
Skråning mellom hekk, ved bygg F1 (nr.101) og F2 (nr.79) i Hagebyen 1, og ned mot Snarøyveien er det prosjektert slik fra utbygger sin side. Det er sådd med engfrø. Dette er en blanding av primært gress og litt ymse forskjellige typer «ville» blomster. Dette skal klippes to ganger i året blant annet nå i disse dager. Dette er samme «konsept» som på jordvollen som går langs Snarøyveien fra oss og helt bort til Piloten. Det vil ta noen år før den blir optimal.
Så dette er grunnen til at det er vanlig klipt gress på sør-siden av sameiet og mer røffere på øst-siden (ned mot Snarøyveien).
FullSizeRender-3