Nye planter og busker i Hagebyen 1

Denne uken (uke 19) blir det plantet hekk rundt gjesteparkeringen ute samt delvis rundt den store lekeplassen hvor tun-treet står. Det vil også bli plantet cirka 40 busker, av litt størrelse, rundt omkring i sameiet. Disse vil bære blomster i forskjellige farger. Dette for å sette litt mer farge på sameiet vårt.

Vi vil med dette oppfordre beboere til å passe litt ekstra på at ingen leker eller herjer med den nye hekken eller buskene slik at dette får satt seg ordentlig.  Det skal heller ikke gåes gjennom de felles hekkene i sameiet da hekkene blir stygge og ødelagte!

Alt av hekker i sameiet vil bli luket og barket før 17. mai. Gresset på fellesområdene vil bli klippet i løpet av neste uke (uke 20). Det er den enkelte beboer som har ansvaret for å klippe gresset i sin private hage.

Vannslanger inkl. nøkler til vannkranene til alle vannuttak har vi fått beskjed om at skal komme i slutten av neste uke (uke 20).

Syringa_Vulgaris_Prof_Edmond_Jankowski-1Kolkwitzia amabilisBuddleja davidii Pink Delight