Felles kajakkstativer i garasjen er under montering

Det blir nå i disse dager montert kajakkstativer i garasjeanlegget vårt.

Festebøylene er til oppbevaring av kajakker eller kanoer. Det er fritt frem for beboere i Hagebyen 1 å benytte seg av disse, men brukere av stativene er selv ansvarlige for sikring/låsing av sin egen kajakk/kano. Det er ikke mulig å holde av eller merke et eget stativ/plass som sin egen. Kort fortalt så er det et kontinuerlig «første mann til mølla» prinsipp som er gjeldene.

Litt info om stativene:

De vegghengte braketter er til å lagre kajakk/kano. Det er padding på stativene for å unngå skader. Vinklen på bøylen er unik og gjør at man kan velge mellom å lagre kajakken med bunnen opp, med cockpit opp, på skrå eller på siden.

Tåler maks 80 kg belastning.

Mål: 78 cm(B) 42 cm (H)

aquaracks-yellow_1625