75-års markering av Fornebu 9. april 1940

9. – 12. april må dere ta en tur til Flytårnet og Gamle Fornebu Kultursenter. 4 dager med veteranbiler både militære og andre, uniformer og bilder alle med relevans til tiden rundt invasjonen og krigens dager. Det blir stor utstilling i Hangar 3 og i de tre museene. Bilene vil også kjøre rundt på Fornebu (kanskje får du sitte på). Du vil få se bilder fra invasjonen av Fornebu 9. april 1940 som aldri har blitt vist før, Malerier inspirert av historien, modeller av fly som ble brukt i forbindelse med invasjonen. Modelltogene er byttet ut med togsett og damplokomotiver fra 30 og 40 tallet. Det blir danseoppvisning, musikk fra epoken med Vera Lynn, Glenn Miller, Billie Holiday m.fl.
Søndag 12 blir det korpsmusikk mellom 15.00 og 16.00. Kort sagt noe for alle – store som små. Maleriutstilling over temaet «Konflikt» vises på ODONATA.
Åpningstider 9. og 10. april 14.00 – 20.00, lørdag og søndag 12.00 – 18.00.
VELKOMMEN!
9. - 12. april må dere ta en tur til Flytårnet og Gamle Fornebu Kultursenter. 4 dager med veteranbiler både militære og andre, uniformer og bilder alle med relevans til tiden rundt invasjonen og krigens dager. Det blir stor utstilling i Hangar 3 og i de tre museene. Bilene vil også kjøre rundt på Fornebu (kanskje får du sitte på). Du vil få se bilder fra invasjonen av Fornebu 9. april 1940 som aldri har blitt vist før, Malerier inspirert av historien, modeller av fly som ble brukt i forbindelse med invasjonen. Modelltogene er byttet ut med togsett og damplokomotiver fra 30 og 40 tallet. Det blir danseoppvisning, musikk fra epoken med Vera Lynn, Glenn Miller, Billie Holiday m.fl.
Søndag 12 blir det korpsmusikk mellom 15.00 og 16.00. Kort sagt noe for alle - store som små. Maleriutstilling over temaet "Konflikt" vises på ODONATA.
Åpningstider 9. og 10. april 14.00 - 20.00, lørdag og søndag 12.00 - 18.00. 
VELKOMMEN!