Felles kajakkstativer i garasjen

Vi har nå kjøpt inn 10 stk. kajakkstativer som vil bli hengt opp på veggen mellom første garasjeport og gjesteparkeringen i garasjen. Stativene vil mest sannsynlig bli ferdig montert i slutten av mars.

Festene er beregnet for kajakk og kano opp til maks 80 kg. Det er fritt frem for beboere i Hagebyen 1 å benytte seg av disse, men brukere av stativene er selv ansvarlige for sikring/låsing av sin egen kajakk/kano. Det er ikke mulig å holde av eller merke et eget stativ/plass som sin egen. Kort fortalt så er det et kontinuerlig «første mann til mølla» prinsipp som er gjeldene.

Litt info om stativene:

Vegghengte braketter til å lagre kano/kajakk. Kraftig padding for å unngå skader på kajakken. Vinklen på bøylen er unik og gjør at man kan velge mellom å lager kajakken med bunnen opp, med cockpit opp, på skrå eller på siden.

Den desidert beste og enkleste måten å lagre kajakken din på. Kan monteres både utvendig og f.eks. inne i en bod/garasje.

Tåler 80 kg belastning.

Mål: 78 cm(B) 42 cm (H)

aquaracks-yellow_1625