Innbrudd i bodanlegg

Det har vært innbrudd i bodanlegget som ligger i midten av garasjen natt til søndag 11. januar. Det ser ut til at det var ni boder som var brutt opp. Hittil virker det som at det har blitt sjålet litt klær. Alt av dører og låser virket som normalt før innbruddet. Bodene dette gjelder er nummer: 56, 57, 62, 81, 84, 98, 99, 101, 106. Saken er Politianmeldt og sak er opprettet. Politiet var i bodanlegget i dag for å se nærmere på saken. Eiere av de overnevnte bodene bes sjekke boden sin for å se om noe mangler samt melde det til Politiet.

Fremgangsmåte: 

1. Sjekk om noe er tatt fra boden.

2. Skriv et brev som inneholder deres navn, adresse, telefonnummer, og bodnummer. List opp hva som evt. er sjålet samt når dere var i boden sist. Referer til saksnummer 13102984.

3. Print ut og lever det på Politistasjonen i Sandvika. Saken vil da bli lagt til dagens anmeldelse fra styret.

Døren inkl. håndtaket inn til bodanlegget er ødelagt og det skal bestilles reperasjon mandag 12. januar. Døren er nå låst som normalt. Trenger man tilgang til boden sin før dette er utbedret så bruk døren fra andre siden. Låsen til den døren er litt hard så husk å lukke døren ordentlig!

Kameraovervåkningen er under montering.

Dette til deres orientering.

Styret