Status vedr. ventilasjonsanlegg for Regattaveien 2 og 4

Ventilasjonsanlegget for Regattaveien 2 og 4 er det en feil på. Det har det vært siden 21. desember. Styret har restartet anlegget fem ganger de siste dagene. Vi fikk til slutt tak i en serviceperson (som var på ferie) som var der i dag, 26. des, for å se på det. Vi trodde feilen ble rettet opp da, men dessverre så stoppet det på nytt fredag ettermiddag.

Det er beklagelig, men det er dessverre ikke fagpersoner å oppdrive i disse dagen. Saken er meldt inn til Veidekke og R&H ventilasjonsfirma som en hastesak så vi håper problemet kan bli grundig utredet samt utbedret så fort det lar seg gjøre. Det kan vise seg, grunnet romjulen, at det ikke blir gjort noe før neste uke.

Hvis ventilasjonsanlegget igjen skulle stoppe så får dere evt. lufte litt med vinduene samt være litt forsiktig med bruke av for høy varme på platetoppen når dere lager mat da det, i et slikt tilfelle, ikke vil være avtrekk i kjøkkenviften.

Vi oppdaterer saken når vi vet noe mer.

Beklager virkelig de ulemper dette måtte medføre. Ønsker dere fortsatt en God Jul.

Vennlig hilsen

Styret