Postkassestativ for rekkehusene (E-blokkene)

Veidekke: 

Vi har hatt en dialog med leverandøren av postkassene vedrørende stativene til rekkehusene (E-blokkene). Dette fordi enkelte opplever den øverste postkassen som høy, samt at det kan drive inn vann i bakkant av kassene når det blåser kraftig. I tillegg oppdaget leverandøren noe rust på stativet i forbindelse med en befaring. 
Leverandøren vil derfor bytte ut selve stativene med noen hvor det går an å sette kassene lavere. I tillegg monterer de bakplater på stativet for å hindre vanninndriv. Stativene blir nå produsert i aluminium for å eliminere rustproblematikken. Farge på stativ og bakplate blir som på de eksisterende stativene.
 
Leverandøren vil prøve å få byttet ut stativene i uke 47/48. Postkassene blir flyttet over til det nye stativet, og arbeidet utføres uten at beboerne må involveres.