Ny parkeringsordning for gjester kommer

I starten av desember vil det bli satt opp skilter i Hagebyen 1 som omfatter parkering. Skiltene vil omfatte parkering forbudt samt en parkeringsordning for gjesteparkering.

Det vil bli parkering forbudt på hele vår eiendom sett bort i fra de plassene som er merket opp ved den store lekeplassen hvor tuntreet står.

Den sistnevnte plassen og parkeringsplassene som er mellom den første garasjeporten (som åpnes automatisk), og begge sekundære garasjeporter, er satt av som gjesteparkering. På disse to områdene er det kun tillatt for gjester å stå parkert. Hvis det er parkert et kjøretøy på gjesteparkeringen som tilhører en beboer i sameiet (uavhengig om SMS er sendt), vil kjøretøyet bli tauet vekk på eiers regning. Vi har inngått et samarbeid med Oslo kranbilservice vedrørende borttauing.

Gjester som skal benytte seg av vår gjesteparkering må sende en SMS ved ankomst. Den vil koste kr. 10,- og vil være gyldig i ett døgn / 24 timer fra SMS blir registrert hos oss. Dette vil være mulig å gjøre opp til tre døgn sammenhengende for samme kjøretøy. Er det behov for en lengre periode så kontakt styret for nærmere avtale.

SMS´en må starte med kodeordet hagebyen1 etterfulgt av Leilighetsnummer og Kjøretøyets kjennemerke.

Eksempel: hagebyen1 (mellomrom) F2-110 (mellomrom)  BT12345 

Mer detaljer rundt ordningen vil komme senere når det nærmer seg oppstart.